31 augustus 2018

VoetreflexPlus Massage

VoetreflexPlus Massage

VoetreflexPlus massage is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe, met zeer goede resultaten.
Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massage om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen of te verhelpen.

VoetreflexPlus massage maakt gebruik van zowel de reflexzones op de voeten, de meridiaanbanen en de acupunctuurpunten.

Het grote succes van VoetreflexPlus massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.

De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor kunnen deze beter gaan functioneren.:

Ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten o.a de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

Heb je een vraag over jouw klacht en of  voetreflexmassage daarbij kan helpen?
Stuur een email naar healrelaxthebodyandmind@gmail.com of bel naar 0618512591.