5 juli 2018

Chinflex® massage

Deze massage is gebaseerd op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe met zeer goede resultaten. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen/verhelpen.

Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage 2 systemen tot één geheel worden gecombineerd.

De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegelt in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan.
Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.De meridiaan banen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken worden toegepast op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.