12 september 2018

Recensies

Je krijgt een warm welkom met goede service. Ik ga er zeker nog een keer terug. De sense massage is overigens zeker een aanrader voor mensen die hoogsensitief zijn.
Emmie

Een hele fijne ontspanningsmassage gehad. Ik had last van mijn schouders en onderrug. Chantal heeft haar massage aangepast aan mijn klachten. De massage was heerlijk ontspannend en extra fijn voor mijn schouders en onderrug. Chantal is een zeer kundig en ontzettend aardig. Ik ga dit zeer zeker vaker doen. Echt een aanrader!
Natasha

Ik kom al een behoorlijk lange tijd bij Heal massagetherapie en mindfulness, daarvoor ook bij andere massage gehad. Chantal de eigenaressen is liefde vol warm en behoorlijk kundig in haar vak. Ze verdiept zich in elke klant, ze vraagt altijd waar eventueel je probleem zone zit of wat het doel van de massage is. Ze voelt daarna even je lichaam en komt er zo ook achter waar je het meeste last hebt. Ik ben nog nooit weggegaan zonder dat de knoppen van mijn spieren er uit waren. Ik zelf heb fibromyalgie/CPTTS daardoor zeer gespannen en gevoelige spieren en als ze klaar is ben ik heerlijk ontspannen. Wat ook zeker een aanrader is is de lymfehandeling dit verzorgt de vochthuishouding in je lichaam en zo raak je alle organen, deze zeer ontspannen voetmassage heeft een positieve werking op heel je lichaam. Ik kan niet anders meer zeggen als een super fijne aanvulling op mijn lichamelijke welzijn. Chantal bedankt voor de afgelopen tijd en hopelijk nog heel veel massage van je in de toekomst je bent een topper.
Claire

Na een stress volle periode, een heerlijke massage van Chantal. Ze stelt je op je gemak en heeft zeer kundige handen waardoor ik relaxed kon genieten en ontspannen. Voor herhaling vatbaar.
Mark

Chantal voelt je heel goed aan. Kom hier al jaren. Goede combinatie van verschillende technieken passend voor de rug/schouderklachten waar ik last van kan hebben. Of gewoon om even helemaal te ontspannen. Aanrader.
Bram