6 september 2018

Sense massage

Ongeveer 20% van de mensen is hoog sensitief. Een Hoog Sensitief Persoon (HSP) is iemand met een fijngevoelig zenuwstelsel. Onze zintuigen krijgen informatie binnen die in de hersenen verwerkt worden. Zien, voelen, horen, ruiken een hsp beleeft deze sensaties intenser dan een gemiddeld persoon. Prikkels uit de omgeving maken een diepere indruk en ze hebben daardoor meer tijd en rust nodig om deze te kunnen verwerken.

Hoog Sensitieve Personen zijn zich zeer bewust van hun gedachtes en emoties die ze ervaren en kunnen dus zowel geestelijk als lichamelijk snel overprikkeld en oververmoeid raken. Ze verliezen makkelijker het contact met hun lichaam.

De Sense massage is een zachte lichaams- en -voetreflexmassage die een kalmerend effect heeft op ons zenuwstelsel. Met behulp van zachte aanrakingen en het masseren van de meridianen en reflexpunten kom je weer tot jezelf en maak je weer contact met wat er in je lichaam gebeurt.
Het werkt rustgevend en kalmeert de emoties. En zorgt ervoor dat je meer gegrond bent. Zowel letterlijk als figuurlijk sta je weer met beide benen op de grond. Wat zorgt voor vertrouwen, stabiliteit en energie.

De Sense massage is ook heel geschikt voor personen met klachten zoals een
Burn out en chronisch vermoeidheidssyndroom.